98 16 41 22 tast 1 azzurra@restaurant-azzurra.dk

OM OS

KONCEPTET

Drivkraften på Azzurra er kærligheden til mad, der er lavet fra bunden. Respekten for råvarerne, og kvalitet og ægthed i den mad, der serveres. Uanset om det er den billigste pizza eller en fler-retters gourmetmenu. Og fundamentet bliver taget i det rustikke italienske landkøkken.

Azzurra har et bredt og alsidigt sortiment på spisekortet, som indeholder alle variationer indenfor det italienske køkken. Fra pizza til antipasti over pastaretter til fisk, fjerkræ og kød med årstidens garniture.Spisekortet indeholder en lang og alsidig række af muligheder i en fornuftig prisklasse.

Udover restauranten har vi en omfangsrig take-away afdeling. Her indeholder spisekortet en lang række forskellige pizzaer, pastaretter, salater, supper og sandwich/piedine.

I vores cateringafdeling leverer vi mad ud af huset til festlige lejligheder – receptioner, jubilæer, fødselsdage, familiefester m.v.

Azzurra er et fantastisk madværksted og et sted, du aldrig går fejl af, hvis du holder af det rustikke italienske landkøkken når det er bedst!

Husk vores 2 sidste skud på stammen.... Mumbai og Taste of India - begge indiske resturanter, men med meget foskelligt menukort. Begge restauranter har dine-in/ take-away og delivery.

KONTAKT OS

Restaurant Azzurra
Jens Bangsgade 15
9000 Aalborg

+45 98 16 41 22 tast 1

azzurra@restaurant-azzurra.dk

ÅBNINGSTIDER

MANDAG - LØRDAG
Fra kl. 12.00 - 14,30
Køkkenet lukker som regel kl. 14,00

Fra kl. 17.00 - 21,30
Køkkenet lukker som regel kl. 21.00 - i week-enden kan køkkenet, såfremt der er travlt godt være åbent til kl. 21,30

SØNDAG
fra kl. 17.00 - 21,00
Køkkenet lukker som regel kl. 20,30

SE KORT

BESTILBORD
RESTAURANT AZZURRA
© Copyright 2016 Restaurant Azzurra